Oferta më e mirë

Përse duhet të ndërroni?

  • Produkte e shërbime posaçërisht për familjet
  • Mundësi kursimi deri në 4000 franga zvicerane
  • Ndërrimi është i shpejtë dhe i lehtë

Po, unë do të doja të kërkoja informacione falas

Loading

Përfitimet tuaja pa kosto shtesë

Deri në 60% zbritje për shërbime suplementare

Sigurimi dentar për fëmijët

e mbulimi privat duke filluar nga 14 CHF

Ofertë e padetyrueshme dhe pa kosto


Mbulim i plotë dhe mundësi kursimi

  • Kursim deri në 4000 franga për sigurimin bazë
  • Të njëjtat përfitime për të gjitha sigurimet bazë në përputhje me kriteret e Ministrisë së Shëndetësisë
  • Sigurime të leverdisshme spitalore për familjen
  • Zbritje të mëdha për familjet me fëmijë
  • Kontribut për kura sportive-palestre, syze, dentare

Përdorni menjëherë ofertën tonë:

Porosisni që sot, falas, materialin informues dhe pranoni prezantimin e një paket-oferte familjare fondi sigurimi shëndetësor, me leverdi për familjen. Kurseni menjëherë, duke përfituar nga produktet e përpunuara dhe përfitoni që tani nga kursimet dhe produktet me shumicë të krijuara enkas për familjet.

Kjo ofertë për ju është falas dhe pa anjë detyrim